Luxe pagodes

Luxe Pagodetenten: De veelzijdigheid van Manhattan

In het assortiment van Manhattan tenten zijn ook pagodetenten opgenomen, die zich kenmerken door hun unieke, puntvormige daken en doordachte ontwerp. Deze tenten zijn speciaal ontworpen om flexibel en stijlvol te zijn, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen, van bedrijfsruimtes tot exclusieve evenementen.

Multifunctionele Inzetbaarheid

De Manhattan pagodetenten bieden een luxe uitstraling en zijn uiterst veelzijdig. Ze zijn perfect voor gebruik als alternatieve bedrijfsruimte, kantoorruimte, showroom of voor evenementen, zowel op korte als lange termijn. Met hun moderne en strakke uitvoering geven deze tenten een representatieve uitstraling en kunnen ze gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld voor grotere evenementen of ruimtebehoeften.

Maten en Aanpassingsmogelijkheden

Deze pagodes hebben een basis maatvoering van 5×5 meter, met een enkel puntvormig pagode dak. De tenten zijn beschikbaar in breedtes van 5 tot 30 meter en lengtes van 5 tot 60 meter, met een zijkanthoogte van 3 tot 5 meter. Deze veelzijdigheid in maten maakt de Manhattan pagodetenten geschikt voor een breed scala aan evenementen en zakelijke toepassingen.

Geavanceerde Kenmerken

De Manhattan pagodetenten zijn uitgerust met avant-garde glas, antracietkleurige deuren, 40 mm geïsoleerde wanden en een geïntegreerd dakgootsysteem. De buitenwanden kunnen worden uitgevoerd met harde panelen in antraciet of glaspanelen, en voor de toegang zijn enkele of dubbele deuren beschikbaar. Deze kenmerken zorgen niet alleen voor een elegante uitstraling, maar bieden ook praktische voordelen zoals isolatie en weerbestendigheid.

Duurzaamheid en Gemak

De tenten worden gebouwd op een zwaarlastvloer, wat in de meeste gevallen verdere verankering overbodig maakt. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte opbouw, ideaal voor evenementen die een snelle turnaround vereisen. De Manhattan pagodetenten zijn ontworpen om zowel representatief als functioneel te zijn, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor moderne, snelle en efficiënte evenementenplanning.

Prijs en Maatwerk

Bij ‘t Hekeltje begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom zijn onze prijzen op aanvraag en bieden we op maat gemaakte oplossingen. We staan klaar om uw wensen te bespreken en samen de ideale oplossing voor uw ruimtebehoefte te vinden.

Kenmerken en voordelen

Specificaties

Robuust

Bestand tegen wind

RVS frame

Gemakkelijk uit te breiden

Voor +- 300 mensen

Incl. verwarming / verlichting

Plattengrond

luxe pagode tent

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.