Inspiratie

Alu frame tenthallen

Ontdek de duurzame en aanpasbare alu-frame tenthallen van Tijdelijke Bedrijfsruimte, een cruciaal aanbod van ’t Hekeltje, perfect voor een diversiteit aan evenementen. Deze tenthallen, met hun vrije overspanningen, staan bekend om hun solide en betrouwbare bouw, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten en festiviteiten.

Deze tenten zijn specifiek ontworpen met aanpassingsvermogen in gedachten, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor elk type evenement. Of het nu gaat om een uitbundig festival of een zakelijk evenement, onze alu-frame tenthallen kunnen worden afgestemd op uw unieke vereisten. In combinatie met onze robuuste zwaarlastvloeren of elegante aluminium tentvloeren, bieden we een verscheidenheid aan afmetingen in aluhallen, zodat ze naadloos aansluiten bij de grootte en het thema van uw evenement.

Een bijzondere eigenschap van onze tenthallen is hun capaciteit om moeiteloos naast elkaar te worden opgesteld, met drempelloze vloeren die een soepele overgang tussen verschillende secties mogelijk maken. Bovendien zijn er speciale goten beschikbaar om een efficiënte waterafvoer tussen de tenten te garanderen.

Onze tenthallen zijn beschikbaar in diverse gevelbreedtes van 3 tot 25 meter, waardoor we een uitgebreid assortiment aan evenementen kunnen faciliteren. De lengte van de tenten is aanpasbaar, met de mogelijkheid tot onbeperkte uitbreiding in stappen van 5 meter, en indien nodig, ook in stappen van 2 of 3 meter.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een nog luxere uitstraling, bieden wij ook luxe pagodetenten, die een elegante en stijlvolle optie vormen voor exclusieve evenementen en bijeenkomsten. Deze tenten, met hun kenmerkende puntvormige daken, kunnen prachtig worden gecombineerd met onze alu-frame tenthallen om een onvergetelijke ambiance te creëren.

Voor grotere en meer grandioze evenementen, overweeg onze Manhattan tenten, die een ongeëvenaarde grandeur en ruimtelijkheid bieden. Deze tenten zijn ideaal voor grootschalige evenementen, waarbij een indrukwekkende en ruime omgeving gewenst is.

En voor industriële toepassingen of grootschalige opslagbehoeften, bieden onze industriehal tenten een praktische en efficiënte oplossing. Deze tenten zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van opslag en industriële projecten, waarbij een betrouwbare en ruime overkapping noodzakelijk is.

Bij ’t Hekeltje zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, flexibele en betrouwbare tentoplossingen voor een breed scala aan evenementen en toepassingen. Onze expertise en uitgebreide assortiment zorgen ervoor dat we de perfecte setting kunnen bieden voor vrijwel elk evenement, groot of klein. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw volgende evenement of project kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte tentoplossingen.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn